Ga naar inhoud
Open VLD HNM Gewoon doen

Programma verkiezingen 2018

 


Op 14 oktober 2018 gaan we weer met z’n allen naar de stembus, zowel voor de gemeente- als de provincieraadsverkiezingen.


Uw stem bepaalt mede wie er aan het roer zal zitten voor de komende 6 jaar, hoe uw stad tot 2024 bestuurd zal worden.


Zoals meestal zullen alle partijen u proberen te overtuigen dat zij uw stem waard zijn. Iedere partij zal met een goed programma komen, en al onze programma’s zullen elkaar deels overlappen.


De meeste partijen zijn vastgebonden aan nationale standpunten. Wij gaan echter een stap verder en vertrekken vanuit de liberale ideologie, maar deze wordt aangevuld op maat van de burger van zowel Herentals, Noorderwijk en Morkhoven. Daarom kiezen wij voor  Open Vld HNM, om aan te tonen dat we partijgrenzen overstijgen, om aan te tonen dat voor ons iedere burger belangrijk is, wij willen dat iedereen zich thuis voelt in onze stad en dat de problemen waar mensen van wakker liggen nu ook  écht worden aangepakt.


De veiligheid van onze schoolkinderen, fietspaden, woninginbraken, zwerfvuil en sportaccommodatie in onze deelgemeenten… De dagelijkse ergernissen en zorgen, die willen we aanpakken. Die zaken aanpakken is slechts een fractie van onze doelstellingen, maar het is wel de basis om Herentals te kunnen uitbouwen tot een aangename, leefbare, bloeiende stad.


Onze ambitie gaat echter verder, op het programma staan ambitieuze punten die ons onderscheiden van de andere partijen. U kan het allemaal raadplegen in ons programma.
Gewoon doen, daar begint het mee. Wij zijn er van overtuigd dat we het kunnen met uw stem. 

 

Nathalie Van Sande, lijsttrekker.                   

 

I. Mobiliteit en verkeersveiligheid

II. Middenstand en economie

III. Veiligheid en netheid

IV. Sociaal beleid en burgerschap

V. Financieel beleid en dienstenaanbod

VI. Cultuur en jeugd

VII. Wonen en bouwen

VIII. Sport en recreatie

IX. Milieubeleid en klimaat

X. Welzijn en senioren

 

Mens en maatschappij zijn continu in beweging, zo ook kan dit programma aan deze beweging worden aangepast.
Suggesties steeds welkom: info@meerhnm.be

 

Ons programma downloaden? Klik hier